dimecres, 25 de juliol del 2012

Els Cafres

Els Cafres eren una colla de joves que la seva il·lusió era fer música, i varen muntar un grup de música pop rock a mitjans de l'any 1990. Van tocar una desena de vegades en directe entre els estius de 1991 i 1992. 

Les lletres eren divertides i surrealista que parlaven de les dificultats vitals d'una colla d'adolescents del moment; la música, clarament pop, tenia molta influència del rock dels 70 i 80. Després de la seva dissolució a l'estiu de 1992 es van tornar a reunir per fer un concert a la festa organitzada pel fanzinne El FOrat a la sala BacArt de Roda de Ter, el mes de febrer de 2001.

Les quatre cançons que varen interpretar varen ser arranjades de nou durant l'hivern de 2000-2001, en què varen poder assajar a la masia del Puig de Sora, a can Paparazzi.
En Santi, en Miquel i en Dani. Festa del fanzine El Forat, a la sala Bac Art de Roda de Ter, febrer del 2001.

Els Cafres van ser:
Miquel Pratdesaba, veu i guitarra; Dani Pastor, guitarra; Santi Molera, baix; Josep Maria Pratdesaba, bateria; Eduard Rifà, saxo soprà i tenor; Ester Ballana, saxo alt.


*El dissabte 28 de juliol, dins de la Festa Major de Torelló, els ex-components dels Cafres varen pujar a l'escenari amb la Deixeble's Band per tocar la "Cançó de l'esperança" en record d'en Miquel Pratdesaba.
*El Cosidor Digital

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada