dimarts, 23 d’abril del 2013

El Club és de tots

Tots els torellonencs segur que recordaran aquesta frase del títol "El Club és de tots", o aquesta altra: "El Club pita" (Segur que algú encara guarda el xiulet d'aquesta campanya). És que hi va haver una època en què l'edifici del Club donava per molt, i albergava moltes iniciatives i defensa dels seus espais. La sala "gran", la pista, els baixos on es feia el mercat dels dimecres, els locals, .... Són espais que ens aporten molts records i moltes històries. Ara aquest espai ha canviat però segur que molts de vosaltres ens podríeu ajudar a recordar la vida que s'hi va coure.

I això, o per no parlar de les iniciatives sorgides de l'equip de gresca més enllà de les parets del Club. Però precisament arran d'una d'aquestes activitats, en concret un enlairament d'estels al Puig, un dissabte a la tarda de no recordo l'any, he trobat aquest record de la trobada, una medalla de fusta amb aquest lema: "El Club és de tots".


Imatge de l'anvers i el revers d'una de les medalles de fusta que es varen regalar el dia de l'enlairament d'estels al Puig (de Salit).

Imatge de d'una activitat del Club Infantil a la plaça Vella, a finals dels anys seixanta.



 
Expliqueu-nos històries del CLUB INFANTIL!!!
Envieu-nos el vostre record a: elcosidor@gmail.com


Text: Antoni Galobardes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada