QUI SOM?

El Cosidor Digital és una associació cultural fundada legalment l’agost de 2005.
El nostre objectiu és treballar per la recuperació, preservació i revalorització del patrimoni cultural material i immaterial del nostre entorn.
Si bé no ens posem límits territorials, el nostre origen ens porta a focalitzar l’interès a la Vall del Ges i les àrees veïnes.
Pel que fa al caire dels nostres treballs, intentem barrejar els temes de caràcter històric i les tecnologies audiovisuals com a suport tècnic per recuperar i preservar aquest patrimoni.

COSTURES DIGITALS
Des de l’entitat fem estudis històrics, antropològics i patrimonials. La nostra especialització és la documentació audiovisual (àudio, foto, cinema, vídeo analògic i digital) de les recerques en els diferents àmbits de les ciències socials.

AUTO-HISTÒRIA: EL COSIDOR DE GUERRA EN TEMPS DE PAU
D’alguna o altra forma, els membres del Cosidor Digital sempre hem estat interessats en la història i el patrimoni cultural. Des de la dècada dels anys noranta del segle XX, els membres de l’associació hem estat treballant en aquestes temes de forma individual.
Pels volts del 2003, en una casual trobada a la Festa Major de Torelló vàrem començar a parlar i a compartir inquietuds, i d’aquí va néixer una fructífera col·laboració.
Dos anys més tard, a l’estiu de 2005 vàrem reunir-nos per constituir-nos com a entitat legal. La reunió la vàrem fer al “Centro”, antic cosidor durant la guerra civil. D’aquest fet, unit a la nostra dèria per la tecnologia audiovisual, en va sorgir el nom de l’entitat.

ON ENS POTS TROBAR? 
L’entitat no té un lloc fix de reunió. Els socis ens trobem esporàdicament per treballar en projectes concrets aquí i allà, entre Torelló i Barcelona.

Si vols contactar amb nosaltres, la manera més fàcil de fer-ho és mitjançant el correu electrònic a l’adreça elcosidor@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada