dissabte, 18 d’agost del 2012

Bloc obert

Benvolguts amics i amigues,

Des de l'associació El Cosidor Digital hem posat en marxa aquest nou bloc, amb la intenció que sigui una eina per la difusió del patrimoni cultural de la Vall del Ges (història, folklore, geografia, biologia, antropologia, música, audiovisuals, etc...).
 
Volem aprofitar la ocasió per oferir-vos aquesta plataforma per difondre el treballs de recerca que estigueu fent, hagueu fet, o vulgueu fer en el futur. Així com per demanar-vos la col·loboració per fer d'aquest bloc una eina útil de difusió del nostre patrimoni, i punt de trobada per a la discussió.
 
Tot i que hem engegat el bloc amb un cop de rauxa, voldríem que es tractés d'una plataforma col·lectiva, perquè només així tindrà sentit, i per tant estem oberts a tot tipus de propostes. Per això escrivim aquest text obert a totes aquelles persones que estigueu interessades amb el patrimoni del nostre entorn.
 
Per a qualsevol dubte, consulta o proposta estem a la vostra disposició. Si voleu enviar algun article per publicar-lo al bloc ho podeu fer escrivint a elcosidor@gmail.com.

Imatge de La web del Cosidor Digital

El Cosidor Digital 

1 comentari:

  1. Enhorabona per democratitzar el coneixement, encara que només sigui local.

    ResponElimina